2022 Kış Manikür Modası

Yılın son ayına doğru ilerlerken hepimiz şimdiden 2022’yi beklemeye başladık. Yenilikler her zaman bizi heyecanlandırır. Yeni bir başlangıç yapmak, hayatımızla ilgili umutlu kararlar almak, giyimde, makyajda yeni trendlere ayak uydurmak. Bunlar hayatımıza renk ve pozitiflik katan yaşamsal rutinlerimiz kısacası olmazsa olmazlarımız… Sizlere 2022’nin manikür trendlerinden kısaca bahsedeceğiz.

Ucu sivri ve küt uzun tırnaklar yine vazgeçilmez olacak. Klasik, sade tek renk tırnakları unutun. Desenli, doğadan ilham alan, rengârenk tırnaklar ellerimizi süsleyecek. Sarının üzerine kırmızı, pembe, mor renkli desenlerle tırnaklar adeta bir sanat eserine dönüşüyor. French tırnakların modası ise hiç geçmeyecek gibi görünüyor. Önümüzdeki yılında gözdesi olacak. Sadece tırnağın ucuna sürülen beyaz rengin yerini parlak sarı, mavi, pembe, kırmızı, siyah gibi renkler alacak.

Doğadan ilham alınarak oluşturulan birbirinden renkli desenlerle tırnaklarınız adeta bir sanat eserine dönüşecek. Tırnaklarınızı yaptırırken alanında eğitimli uzman birine yaptırmanız önemlidir. Bunun nedeni ise sağlık, hijyen kurallarına uygun, sizin elinizin, parmaklarınızın yapısına göre uygun olan modeli ve deseni seçebilecek profesyonel biri olması gerekmektedir.

Günümüzde popüler uygulamalardan jel tırnak uygulamaları da bu kışın vazgeçilmez manikür trendlerinden olacak. Bütün parmaklara ya da tek bir parmak üzerine kalp, çiçek, geometrik şekiller çizmek en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Bu kış french tırnaklar yine moda bu defa ufak detaylarla tırnaklarımızda olacak. Beyaz uçlu tırnakların yerini sarı, mavi, pembe, kırmızı renkler alacak.

Bu yılın favorilerinden biri de nude tonlar. Krem ve pembenin alt tonları çok kullanılacak. Bu renkler günlük, özel, akşam saatlerinde her saate uygun, doğal renklerden olduğu için oldukça ilgi görecek. Kısacası bütün ortamlar için uygun. Sade, şık ve doğal olmak için ideal tarz diyebiliriz.

Tırnakların vazgeçilmez modellerinden biri de sivri uçlu tırnaklar olacak. Simli ojeler kullanılırken, tırnakların üzerinde elmaslarla süslenen, kristal ışığın olduğu taşların olduğu çıkartmalar kullanılacak. Zebra, leopar ve çiçek desenleri ise doğayı yansıtacak. Kırmızının her tonu bu yılda tırnakları süsleyecek.

Sizlerde protez tırnak, manikür-pedikür alanında profesyonel olmak, çalışmak veya iş yeri sahibi olmak istiyorsanız, MC Akademi’nin uzman eğitmenleriyle verdiği eğitimlere katılabilir, kariyerinize kısa sürede yön verebilirsiniz.