2022 Kış Saç Rengi Modası  

2022 Kış Saç Rengi Modası  

2022 kış saç rengi modası hangileri olacak? Kış mevsimine az bir zaman kala sizlerin imajına katkı sağlayacak bir yazı hazırladık.

Soğuk ve rüzgârlı kış mevsiminde hayata daha iyi motive olmak, pozitif enerjiyle dolmak için kendimizde bir takım değişimler yaparız. Bunların başında ise saçlarımızda yaptığımız renk geçişleri oluyor. Bundan 20 yıl önce kış aylarında sadece koyu renkler trend olurdu. Ancak günümüzde koyu renk saç üzerine yapılan ışıltılı geçişler saçları daha havalı ve güzel gösteriyor.

2022 yılının en popüler saç rengi ise çikolata tonları olacak. Bunun yanında soluk, küllü kahveler, bakır rengini saçlarda çok göreceğiz. Kahve, çikolata rengi üzerine yapılan ışıltılar ise saçları kış mevsiminde daha canlı gösterecek.

Saçlarınızı kestane rengine boyatacaksınız üzerine mutlaka 2 ton açık renk ombre yaptırmalısınız. Bu tarz renklere kâkülün çok yakıştığını unutmayın.

Her ne kadar yaz rengi olsa da bu kış saçlarınızı platin sarıya boyayabilirsiniz. “Bana kızıl çok yakışıyor” diyorsanız eğer, 2022 yılının favori saç renklerinden olan kızıl tonlarını tercih edebilirsiniz.

Koyu kahve tonları her yıl olduğu gibi bu yılında gözde saç renklerinden biri. Saçlarınızı koyu kahveye boyayıp 1 ton ışıltı katarsanız muhteşem görüneceksiniz.

2022 kış aylarının en marjinal saç rengi ise, dipleri koyu, üst kısımları platin sarı olan saç rengi… Sıradan olmayı istemiyor, dikkat çekmeyi ve farklı olmayı seviyorsanız bu iki birbirine zıt saç rengini tercih edebilirsiniz.

Dilerseniz Beyonce gibi karamele boyayıp saçlarınıza derin bukleler yapabilirsiniz. Parlak koyu saçlarla 2022 kış mevsiminin esmerlerinden olabilirsiniz. Bella Hadid gibi koyu kumral saçlarınıza sarı ombreler katarak daha sıcak ve enerjik saçlara sahip olabilirsiniz.

Bu yılın en ilginç renklerinden biri de yaz aylarında pembeden vazgeçmeyenler için buzlu lavanta rengi moda olacak. Bu renk platin sarı içinde mor-pembe geçişlerin olduğu bir saç rengi. Jay Lo. gibi sarıdan vazgeçemiyorsanız bal sarısı sizin için idealdir diyebiliriz.

MC Akademi’de kuaförlük eğitimine katılarak saç bakım, saç kesim, renklendirme…vb her şeyi öğrenebilirsin. Üstelik sınav sonunda alacağın MEB onaylı, uluslararası diplomanla Türkiye’de veya dünyanın herhangi bir ülkesinde çalışabilir ve iş yerini açabilirsin.